Cím: Veszprém, Eötvös Károly utca 4. .

Testkezelés

CaviSlim

CaviSlim.

A CaviSlim egy olyan készülék, mely kavitációs ultrahanggal a zsírsejtek bontására alkalmas és megfelelően alkalmazva hozzájárulhat a körméret tartós csökkentéséhez

A CaviSlim készülék programozható női és férfi testre , valamint kezelendő testrészekre  (has,kar,csípő,fenék,comb) is.

A kavitáció hatása

A kavitáció az esztétikai medicina egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya; egyegy kezelés alkalmával akár 2cm testméret csökkenést is eredményezhet.  A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a komputer-vezérelt ultrahang hullámok a kezelt területen belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során részleges nyomásváltozást jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiválasztódnak.  Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.  Előnye a sebészeti zsírleszívás beavatkozásához képest, hogy azonos eredmény elérése mellett szövődmények nem alakulhatnak ki, kevesebb a kontra indikáció és lényegesen olcsóbb, tehát szélesebb körök számára elérhetőbb. Fájdalommentes. A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet. Előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez (Pl.: rádiófrekvenciás) képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartóbb.  Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott nemkívánatos lokális zsírrétegtől.  A CaviSlim készülék tökéletes hatómélységet biztosít, ezért a környező szöveteket nem károsítja így a kezelés biztonságos és stabil. A 32-48 kHz között állítható

A kavitációs zsírbontás sikere nagyban függ a megfelelő hidratáltságtól, ezért a kezelés megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy vendége elegendő mennyiségű folyadékot fogyasztott-e és ha szükséges, igyon még néhány pohár vizet. Ha a vendég napi folyadékbevitele nem éri el a kívánt mennyiséget, úgy a zsírbontó kúra megkezdése előtt egy hetes „rászoktató” ivókúra javallott.

CaviSlim....

A kavitációs kezelést a nyirokkeringést fokozó  vákuumos masszázs követi.  Mivel a kavitáció hatása több napon keresztül érvényesül, a kezelés csak 6-10 nap elteltével  ismételhető meg . Ennek oka, hogy a szervezetnek szüksége van a regenerálódásra és a bomlástermékek feldolgozására-kiürítésére, ami viszont időbe telik.  A  kezelés eredményességéhez napi 2-3 liter folyadék szükséges. Ajánlott folyadék típus: szénsavmentes ásványvíz, gyógytea, Erre a keringésbe bekerült felszabadult zsír és salakanyagok kiválasztása miatt van szükség. Amennyiben a folyadékfogyasztás nem elégséges, a felszabadult zsír visszaépülhet a nem kezelt területen elhelyezkedő zsírsejtekbe és ez a kúra sikerét ássa alá. Kiegészítő kezelésként iktassunk be Compress testtekercselést, vákuumos kezelést és infraszaunát!

test kép

Mezoterápia tű nélkül!

– Szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni  zsírpárnáitól?
– Szeretné, ha zsírpárnái eltűnnének, de nem esne be az arca, és nem fogynának el keblei?

  • Fél a tű, szike okozta fájdalomtól?
  • Fél a hetekig tartó bevérzésektől?
  • Zavarná, ha 6 hétig kompressziós ruhát kellene hordania?
  • Fél a kóros hegképződéstől?

Nem kell többé félnie! A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs gép, a Meso-Beauty fájdalommentes.

Amit a kezelésről tudni kell:

A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott „koktélt” állítunk össze steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák a zsírbontó és narancsbőr kezelő hatóanyagokat.

hasznalati_test

A testkezeléseknél vérkeringést serkentő, zsírbontó hatóanyagokat juttatunk be a subcutisba, és az ott található zsírsejtekbe. A bőrszövetek ernyedtségén javítanak, feszesítik a bőrt, illetve a striák kezelésénél, öszzehúzzák azokat, és pirosasságukat enyhítik.

A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty „koktéljaival” történő kezelés a narancsbőr és a lefogyhatatlan alkati zsírpárnák ellen veszi fel a harcot. Hatékonyságának köszönhetően sok esetben kiváltja a zsírleszívást, mivel a kezelés nem a zsírsejtek számát, hanem a méretét csökkenti, ezért súlygyarapodásnál elkerülhető a környező bőrfelület kitüremkedése, a bőr egyenletessé válik, eltűnnek a behúzódások.

A Meso-Beauty a zsírsejtek membránját megnyitva bejuttatja a hatóanyagokat, amelyek a bennük felhalmozódott zsírt vízoldékony részecskévé alakítja át, hogy természetes úton távozzanak a szervezetből. Csökken a zsírlerakódás. A koffein a zsírok felhasználásáért felelős zsírsejt receptorokra hat. A nyomelemek a megfelelő enzimek működését maximalizálják. Növekedik a mikro-keringés és nyirokműködés, a koffein hatékonyabb bőrkeringést idéz elő, ezzel segíti a lebontott zsírsavak távozását.

Nagy hatékonysággal kezelhetők: a striák (terhességi csíkok), lokális zsírpárnák, cellulit (narancsbőr), bőrmegereszkedettség, petyhüdtség.