Cím: Veszprém, Eötvös Károly utca 4. .

Smink készítés

Karaja 

Karaja kép

A Karaja Make Up vállalatot Mauro Pederzzoli úr alapította 1985-ben Olaszország Bergamo tartományában.
A cég napjainkban a világ több mint ötven országában képviselteti magát.

A dekorkozmetikai ipar vezetői között számon tartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi.
A Karaja Make Up termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezéssekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik.
A kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint a termékek és színek széles skálája teszi a Karaja Make Up-ot olyan céggé, amely képes a világpiacon felmerülő igények tökéletes kielégítésére.

A Karaja a színek specialistájaként, teljes skáláját kínálja a professzionális sminkeknek a ragyogó arcszínért, a lenyűgöző ajkakért és a kifejező, szép szemekért. A Karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő- és vízálló, hosszan tartó hatása akár 13 órán át élvezhető. A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz. A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba.

ISMERD MEG NÁLUNK , CSODASZÉP HÉTKÖZNAPI ÉS ALKALMI SMINKET VARÁZSOLUNK VELE

 

 

Alapozokkep

A COVERDERM termékcsalád készítményei egyedülálló, innovatív fejlesztésű dermakozmetikumok. Ez azt jelenti, hogy a kutatás-fejlesztés és gyártás során biztonságos módon kombinálják a gyógyszerészeti, orvosi elemeket a kozmetikumokban, ennek eredményeképpen igen hatásos és bőrbarát ápolást tesznek lehetővé. Magas hatóanyagtartalmú, professzionális kozmetikumok, melyek fejlesztése tudományos kutatásokon alapul.A világ több országában elérhető, közel 80 éves múlttal rendelkező termékcsalád.a gyártást Milánóban , a klinikai tesztelést az olaszországi paviai egyetemen végzik.

Sminkkészítés:

Nappali smink

Alkalmi smink

Menyasszony smink

3D pillarakás:

 

FOLYÉKONY HARISNYA

10174987_673514609382173_6613321417616509942_n

COVERDERM – Láthatatlan make up …. látható szépség !

Egy olyan forradalmi make-up,amely tökéletesen elrejt bármilyen foltot vagy hibát a lábon és a testen, úgy , mint a visszértágulat,visszérgyulladás,sriák,vitiligo,forradások,égések,pigmentfoltok,napfoltok,anyajegy,horzsolás és tetoválás.Krémes , elasztikus állaga miatt könnyű felvinni és kis mennyiség is elegendő a teljes sima bőrfelület eléréséhez.Használhatjuk csak a problémás területre vagy a teljes lábra is.

A Coverderm Perfect Legs 100%-ig vízálló, nem mázolódik el , fennmarad anélkül, hogy elzárná a pórusokat és anélkül, hogy „megtörne „ vagy „csíkot hagyna”még szélsőséges körülmények között is (sportolás,úszás, szauna)

16-os és 40-es fényvédő faktorral rendelkezik (AVA/AVB) , amely megvédi a láb és a test érzékeny bőrfelületét a napsugár káros hatásaitól.

Csak ásványi fényszűrőket tartalmaz.

24 órás fedést biztosít

Hypoallergén, minden bőrtípusra ajánlott,akár mindennapos használatra.

9 természetes színárnyalatban

10152029_673514589382175_7419231204267971225_n