Cím: Veszprém, Eötvös Károly utca 4. .

Smink készítés

Karaja 

Karaja kép

A Karaja Make Up vállalatot Mauro Pederzzoli úr alapította 1985-ben Olaszország Bergamo tartományában.
A cég napjainkban a világ több mint ötven országában képviselteti magát.

A dekorkozmetikai ipar vezetői között számon tartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi.
A Karaja Make Up termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezéssekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik.
A kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint a termékek és színek széles skálája teszi a Karaja Make Up-ot olyan céggé, amely képes a világpiacon felmerülő igények tökéletes kielégítésére.

A Karaja a színek specialistájaként, teljes skáláját kínálja a professzionális sminkeknek a ragyogó arcszínért, a lenyűgöző ajkakért és a kifejező, szép szemekért. A Karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő- és vízálló, hosszan tartó hatása akár 13 órán át élvezhető. A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz. A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba.

ISMERD MEG NÁLUNK , CSODASZÉP HÉTKÖZNAPI ÉS ALKALMI SMINKET VARÁZSOLUNK VELE

 

 

Sminkkészítés:

Nappali smink

Alkalmi smink

Menyasszony smink

3D pillarakás: